Tiedot häkeistä:

UKK- usein kysytyt kysymykset:

--

Miten pääsen varastoon?

Varaston vuokrasopimusta tehdessä, vuokraajan matkapuhelinnumerosta tehdään kulkuavain varaston sähkölukkojärjestelmään. Vuokra-aikana vuokraajan soittaessa ovessa ilmoitettuun numeroon, järjestelmä tunnistaa soittajan ja sähkölukko aukaisee varaston ulko-oven. Turvallisuussyistä ulko-ovi toimii klo 6-23 välisenä aikana. Muina aikoina, ole yhteydessä Esa Valjakkaan 040 5808883.

Numeroni on salainen, toimiiko oven avaus tästä huolimatta?

Kyllä, ulko-ovi on mahdollista avata myös salaisesta numerosta. Näppäilemallä oven avausnumeron eteen koodin *31# (tähti kolme yksi ruutu) lähettää puhelin soittajan numeron sähköiseen ovihallintajärjestelmään. Tällöin automatiikka tunnistaa numeron ja ovi aukeaa. Puhelinnumeroita käytetään ainoastaan ovihallintajärjestelmään eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Tuleeko minulle puhelinlaskua käydessäni varastolla?

Ei. Ovijärjestelmä ottaa puhelun vastaan, mutta ei vastaa siihen. Tunnistaessaan tulevan puhelinnumeron, järjestelmä antaa ovelle avauskäskyn ja hylkää puhelun.

Häkkivarastoani käyttäisi useampi henkilö, onnistuuko tämä?

Yhtä häkkiä varten voidaan rekisteröidä useampia matkapuhelinnumeroita. Varaajalla on oikeus ilmoittaa lisää numeroita järjestelmään. Varaaja vastaa kaikkien ilmoittamiensa numeroiden asiallisesta käytöstä. Numeroita voidaan vaihtaa vuokrakauden aikana, ilman lisäkustannuksia.

En ole aikaisemmin käyttänyt nosto-ovea, osaanko?

Nosto-ovi aukeaa sähköisesti ja sulkeutuu automaattisesti. Sulkeutumista voidaan säätää käsin, jollon viiveeksi saadaan 1 minuutti tai 3 minuuttia. Ulko-ovien käyttäjä on vastuussa ovien sulkeutumisesta poistuessaan häkkivarastolta.

Valvotaanko varastoa mitenkään?

Viimeiset 2000 oven käyttäjätietoa tallennetaan. Häkkivarasto.fi ulko- ja sisätiloja kuvataan kahdeksalla kameralla ympäri vuorokauden. Tallenteita käytetään ainoastaan mahdollisten rikostapausten selvittämiseen. Varaston vuokraaja on kuitenkin velvollinen huolehtimaan vakuutuksen tavaroilleen.

En halua käyttää kännykkää tai muita teknisiä järjestelmiä, pääsenkö varastolle?

Samassa kiinteistön toimivien Riitan Sapuskan ja AS-Huollon henkilökunta päästää varaston vuokraajat tilaan tarvittaessa arkisin virka-aikaan. Ensisijaisesti vuokraajan tulee kuitenkin käyttää sähköistä ovea. Kuvallinen henkilöllisyystodistus tulee esittää vuokraajan tunnistamiseksi. Muina aikoina Esa Valjakka hoitaa asiakkaan pääsyn varastolle. Klo 17-07 välisenä aikana avauksesta laskutetaan 50€/avauskerta.

Yritykseni vuoktaisi varaston, onko ok?

Tietysti se onnistuus. Ilmoitettuun hintaan lisätään arvonlisävero. Muilta osin käytännöt on samanlaiset kuin ykstyishenkilöille vuokrattaessa.

Tietoa häkeistä

Häkkivarasto.fi:n peltirakenteiset ovet ja seinät ovat umpinaiset, ylimääräisiä aukkoja ei niissä ole ja häkin sisälle on näin ulkopuolisen mahdotonta kurkistella. Ovissa on kiinteä paikka riippulukolle. Riippulukon asiakas hankkii itse ja samoin huolehtii häkkivarastonsa oven lukitsemisesta.
Häkkivarasto.fi käytäviä pitkin mahtuu kuljettamaan normaalia kuormalavaa. Kaikki häkkivaraston tilat ovat kameravalvottuja.
Suurimmat häkit on varustettu pariovilla. Lastauksen ja purkamisen helpottamiseksi on isoimmat häkit sijoitettu lähelle pääsisäänkäyntiä.

Kaikki varastot ovat yläosista metalliverkoa. Tällä saadaan riittävä ilmanvaihto jokaiseen häkkiin. Varastossa on lastaukseen, tyhjennykseen sekä tavaroiden liikuttelua helpottamaan nokka- ja pumppukärrit sekä A-tikkaat.
Häkkivarastosi metalliovi jämäkällä saranalla ja lukolla estää tehokkaasti asiattomat vierailijat. Kaikki varastojen ovet ovat kynnyksettömiä.

1.14m x 1.14m = 1.3m². Korkeus 2.8m

1.14m x 2.28m = 2.6m². Korkeus 2.8m

1.14m x 3.42m = 3.9m². Korkeus 2.8m

2.28m x 2.28m = 5.2m². Korkeus 2.8m

2.28m x 3.42m = 7.8m². Korkeus 2.8m

2.28m x 4.56m = 10.4m². Korkeus 2.8m